Seksi treffeille naisen g piste

ja liutusta. Myös suulla voi hyväillä niin ihoa kuin sukupuolielimiä. G-pistettä käsittelemällä tuntemukset ja orgasmi ovat aivan erilaisia kuin siinä tavallisessa eli peniksestä saadussa orgasmissa. Se mahdollistaa erilaisia orgasmeja, monia orgasmeja peräkkäin ja ejakulaation, kertoo Saana. Sekä Risto että Saana korostavat, ettei orgasmin tarvitse olla pämärä.

G: Seksi treffeille naisen g piste

G-piste saattaa paisua hyvinkin voimakkaasti käsittelyn ja kiihottumisen seurauksena. Liikkeen nopeutta voi vaihdella ja painetta lisätä tuntemusten mukaan. Aseta molemmat kädet häpykukkulan pälle pällekäin. Paina sormen pällä pistettä samalla hitaasti liuttaen sormea suuaukkoa kohden. Se tulee, jos on tullakseen. Aluetta voi hieroa sormien välissä painamalla ja liuttamalla. Alemman käden etu- ja keskisormi levittävät häpyhuulet, jolloin klitoris tulee esiin. Jos eturauhasta ärsytetän peräaukon kautta, tulee hieronnassa käyttä mieluiten vesipohjaista, paksua anaaliliukastetta. Sively kevyesti tai kovemmalla paineella voi myös tuntua hyvältä.

Videos

Anal creampie fuck.

Naisen: Seksi treffeille naisen g piste

Jotkut kyselyyn vastanneista naisista löysivät orgasmin esteitä myös itsestän eräs vastaaja vastasi syyksi liiallisen älykkyyden. A-pisteen käsittelyyn kannattaa varata aikaa riittävästi. Paina samalla naisen alavatsaa, jotta emättimen yläseinämän herkät alueet laskeutuvat peukalon alle. Sormen mitta on hyvä nyrkkisäntö, mutta sijainti riippuu paljon miehestä ja asennosta. Kirjain U tulee sanasta urethra eli virtsaputki, jonka mukaan se voidaan paikantaa. Pisteiden löytämiseen kannattaa varata aikaa ja malttia, sillä ensimmäisillä kerroilla tuntemukset voivat olla laimeita. Entä voivatko jotkut erityiset luonteenpiirteet tehdä seksistä nauttimisesta jopa täysin mahdotonta? Miehen G-pistettä voi stimuloida joko välilihan alueen tai peräaukon kautta. A-pisteen käsittely voi myös aiheuttaa vaginan nopean kostumisen.

0 ajatusta “Seksi treffeille naisen g piste

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *