Homo seuraa pillu täynnä spermaa

ympärille ja aloin runkata rauhallisesti. Antti meni hanan luo ja avasi sen. Sitten Antti pakotti Teron ojentamaan jalkansa remmeihin, jotka olivat lähellä seinän oikeaa ja vasempaa kulmaa. No niin, nyt sun pimppis alkaa olla panokunnossa.

Videos

Reality Show Horny Handjob and Cum.

Homo seuraa pillu täynnä spermaa - Orgasmi videot

Antti asettui kontallaan olevan Teron taakse haarojen väliin ja työnsi kullinsa Teron pakaroiden väliin pyllyreiän suulle. Tässä tulee sun vetesi Antti totesi ja alkoi kusemaan Tero suuhun. Mutta nähtiin sitäkin enemmän tokaisin. Vastenmielistä oli myös Antin lähätys Teron korvan vieressä ja Antin ajoittaiset nuolaisut Teron niskassa ja korvissa. Isä heräsikin yhtäkkiä istumaan vuoteellaan ja alkoi kourua äitiä jalkojen välistä. Se kiihotti Antin sadistisia ystäviä vielä enemmän ja he raiskasivat häntä sitä innokkaammin. Mene nelinkontin, niin saat piiskaa siitä, ettet vastannut kysymykseeni Mihin kysymykseen? Antti astui sisän täysin alasti, ilmeisesti juuri heränneenä. Ei mitän, mulla on jo kaikki valmiina. Koska huoneen lattia oli melko mukava, Tero yritti nukkua, mutta tapahtuneet pyörivät pässä niin ettei saanut unta. Sakke tykkäsi myös naida Teroa heavy-musiikin soidessa kovaa taustalla. Oo paikallas, Pillu Antti jatkoi Teron pienen elimen ruiskuttamista. Jore alkoi viilata Teron pyllyä hitain vedoin työntäen aina hyvin syvälle. Nyt näytä pyllyreikä, levitä sitä mulle. He menivät läheiseen metsän. Sammutin valon ja olin hiljaa.

Mansen: Homo seuraa pillu täynnä spermaa

Antti kuitenkin suuttui raivoisasti kun Teron kulli taas osoitti herämisen merkkejä. Tunsin nenäni hajun jota kutsuin kiiman tuoksuksi. Vähitellen muurahaisten pistot joka puolella ruumista kasvoissa, kullissa, kiveksissa, ja jopa sisällä pyllyreijässä alkoivat tehdä tekojaan. Vähitellen Antti työnsi kaikki viisi sormea yoni hieronta halukas nainen kokonaan Teron pyllyreikän ja levitteli reikä eri suuntiin. Antti laskeutui Teron vatsan pälle he olivat siis vatsakkain ja alkoi työntä kulliaan Teron pyllyyn. Jos mä en oo tyytyväinen sun palveluksiis, saat raippaa tai muuta vielä kivuliaampaa, niin että muistat sen koko seuraavan viikon. Silloin toivot ettet olis syntynytkän. Koska vesi oli kylmä, Tero kirkaisi pelästyksestä.

0 ajatusta “Homo seuraa pillu täynnä spermaa

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *